Surfana Surftrips is a collective of like-minded individuals living life based on love passion and freedom through surf trips.

Testimonials (3)

Tys Bouter

Surfana Surftrips Facebook page

Surfana - something I found by browsing on the net and boy, this was worth it! The crew is a mix of amazing people - the location in Portugal is amazing and the surfing was wicked. A full week of relaxing, surfing, chill vibes and amazing healthy food. If you want an organized trip then this is the place to be!

Juliette Visser Lopez

Surfana Surftrips Facebook page

Wauw, net terug van een weekje in Portugal en het was echt een geweldige ervaring! Echt alles is top geregeld en er hangt een super relaxte sfeer! Heeeeerlijk gegeten, super mooie surfspots, toplessen en veel mogen leren. In combinatie met Yoga van Nathalie was het perfect!! Het was alleen maar genieten! See you next time Surfanies! Bedankt voor alles!!

Miranda De Lange

Surfana Surftrips Facebook page

De Surftrips van Surfana zijn echt de leukste en meest bijzondere trips die ik heb mogen ervaren. De crew is geweldig en weet altijd weer een super fijne, bijzondere en intieme sfeer te creëren. Alles aan deze trips is fijn. De accommodatie is altijd top, je wordt naar de mooiste surfspots gebracht en krijgt goeie surflessen, het eten & drinken is the best en ik wordt er altijd weer op een bijzondere manier geïnspireerd. Als je wilt ervaren hoe het is om the surfing good life te ervaren dan zit je hier absoluut goed! Vooral ook heel geschikt als je alleen wilt gaan. Ik ben inmiddels op twee trips mee geweest, Portugal & Lanzarote (tevens met Inner strenght sessies) en deze trips hebben mij zoveel gebracht. Surf, fun, nieuwe vrienden, zelfliefde & acceptatie, bijzondere ervaringen en het inzicht dat ik mijn leven ook anders kan leiden dan in een kantoorbaan levend van weekend naar weekend. Deze surftrips zijn voor mij echt een life changing experience geweest!