ArtHouse Yoga Surf

The Arthouse Yoga Surf is a guest house that connects art, yoga, and surf, located on the hills of Ericeira, overlooking the Atlantic Ocean.

Reviews 8

Clelia Hurmuzache

from Romania, October 2017

"A wonderful experience! "

I enjoyed every single second of it. Eiceira is a wondeful place, and Arthouse feels just like a home. I loved looking at the ocean from the terrace every morning during breakfast, surrounded by lovely people and the beautiful art and decoration Camila chose for the place. I came back filled with fresh positive energy and will definetly go back there!

Anonymous

from Austria, August 2017

"Empfehlenswert"

Mehr als Freundliches Personal

Wilma Vroege

from Netherlands, June 2017

"Heerlijke plek!"

Wat een fijne vakantie! Het hostel is goed gelegen in Ericeira met mooi uitzicht op zee. Camila is een fantastische vrouw die uitstekend tot haar recht komt op deze knusse plek. Ze denkt graag met je mee en neemt de tijd voor je. Qua surfen waren de omstandigheden qua zee niet ideaal maar ik heb toch fijne lessen gehad. Maphalda zorgde voor de yoga in haar studio vlakbij of op het terras van het hostel. Ze kijkt goed naar je behoeften en speelt daar op in. Nikolas was onze gastheer in het hostel. Hij zorgde voor de ontbijtjes, dat alles netjes schoon bleef en kon je ook helpen met veel vragen. Je mag gebruik maken van de keuken en alles is aanwezig qua gerei. Ik lag op een gedeelde kamer in een stapelbed. Er was nog een andere gast en dat ging prima. Ericeira zelf is van oudsher een vissersdorp met een mooie oude dorpskern. Het leven is veelal buiten 's avonds en dat zorgt voor bedrijvigheid op de terrassen. Uiteraard kun je er goed vis eten. Wil je er echt even een week tussenuit? Ga hierheen! Ik beveel het van harte aan!

Don't miss out, join our mailing list and get updates & special offers!
Served by www02 - 8001